Denne helgen bød på typisk norsk sommer, øsende regn fredag, steikende sol lørdag og søndag. Sånn sett er jeg temmelig fornøyd med at spillejobben fredag på Lovisenberg sykehus sin første sommerfest på 3 år foregikk innendørs. Lørdag kveld hadde jeg gleden av å være DJ i bryllupet til Malin og Kim fra Elverum som giftet seg i idylliske Rena. Nettopp denne sommeridyllen inspirerte meg til å lage en liten liste over de 10 nye sangene som jeg tror blir sommerens personlige soundtrack for min del. Så her er min topp 10 sommerlåter fra 2022 (i tilfeldig rekkefølge).

 1. Tame Impala, Diana Ross (den så jeg ikke komme) – Turn Up the Sunshine
 2. Diplo, Miguel – Don’t Forget My Love
 3. Lizzo – About Damn Time
 4. Harry Styles – Late Night Talking
 5. Shouse – Won’t Forget You
 6. Khalid – Skyline
 7. DNCE – Move
 8. Dagny – Brightsider
 9. Lyse Netter – Baby du
 10. Chemise – She Can’t Love You (Purple Disco Machine edit)
 11. BONUS: Odd Nordstoga – Så lett som ingenting

God sommer ☀️