Det er alltid gøy å jobbe med folk som satser når andre nøler, i den båsen putter jeg helt klart gjengen i Hemnes som brukte pandemien til å starte utleielokale og restaurant hjemme på gården fremfor å sutre over restriksjoner og mangel på dopapir i butikken.

Resultatet har blitt Skjønneberg villmarksrestaurant og utleielokaler, et både unikt og stilig selskapslokale med villmarkspreg.

Første DJ ut

De har med stor suksess ved jevne mellomrom arrangert konserter med trubadurer og band i lokalene, noe som har blitt meget godt mottatt og resultert i fulle hus. Natt til 1. mai skal har jeg blitt booket inn som den første DJen som noen gang spiller på Skjønneberg. Det gleder jeg meg veldig til, vi har sammen laget arrangementet Absolute Party Hits som jo i navnet hinter om en kveld med allsang og god stemning med musikk fra flere tiår og sjangre.

Vi ruller inn med en stor varebil med lyd og lysutstyr og lager rett og slett nattklubb-stemning i lokalene.

Billettsalget går visstnok også veldig bra, så alt ligger til rette for at det blir fullt hus også denne kvelden. Vil du være med på moroa finner du billetter HER