For første gang på mange år har jeg igjen gjort offentlige spillejobber hjemme i Askim. Jeg har inngått et samarbeid med stedet 1985 som ligger i lokalene som en gang i tiden huset Ludium og Dirty Nelly bla.

De ansatte på 1985 har i lang tid fått forespørsler fra sine gjester om ikke de kan ha DJ og i den forbindelse så tok de kontakt med meg. Etter litt omrokkeringer i kalenderen fikk jeg ryddet plass til en spillejobb på hjemmebane 24. juni. Og det var rett og slett dritgøy, masse kjente fjes jeg ikke hadde sett på årevis.

Etter suksessen første gangen bestemte vi oss for å gjøre det til en månedlig greie at jeg kom hjem og snurret plater på 1985, du er hjertelig velkommen en av disse dagene:

  • 26. august (Hawaii fest)
  • 17. september (Tema TBA obs! fra 23.00, ikke 22.00)
  • 29. oktober (Halloween)
  • 11. november (Tema TBA)
  • 09. desember (Nissefest)
  • 27. desember (Tema TBA)

Det ble som seg hør og bør når man ser igjen folk man ikke har sett siden midten av 2000-tallet mye gamle godlåter. Deler av settet tok jeg opp også, det kan du høre her: