Bio

Om Ronny Bergersen

Ronny Bergersen har vært lidenskapelig opptatt av musikk mer eller mindre hele livet. Og har hele sitt yrkesaktive liv hatt musikk i en eller annen form som levebrød, de siste årene primært som event og bryllups DJ. Allerede som 13-14 åring gjorde han betalte spillejobber flere ganger i måneden og i en alder av 16 fikk han sitt første ukentlige radioshow på den lokale radiostasjonen Radio City hjemme i Askim.

Foto: Janne Helen Juliussen

Som 18 åring ble Ronny headhuntet til Radio 1 og var fast programleder for kveldsendingen som gikk live i Oslo, Bergen, Trondheim og Stavanger. Et sendestrekk han også ble nominert til Prix Radio pris for.

Etter et kort opphold i Drammen havnet Ronny hos Radio Metro, hvor han i tillegg til programlederjobben også var musikksjef og bidro til lanseringen av flere musikkformater. Sommeren 2022 fungerer Ronny som vikar i Kveldsåpent og Nattradioen på NRK P1, landets største radiokanal.

Som DJ har Ronny bemerket seg som en av landets fremste når det kommer til publikum med stor bredde både i alder, etnisitet og kulturell bakgrunn. Ronny blir mye brukt som DJ på kick-off, konferanser, julebord, jubileumsfester og ikke minst har han stått for musikken på over 70 bryllupsfester i løpet av sin karriere. Ronny har spilt på utesteder, samfunnshus, grendehus, hoteller så vel som i Oslo spektrum og faktisk også på Den Norske Opera og Ballett.

Som bookingansvarlig og konsertarrangør har Ronny dessuten jobbet i flere festivaler og vært delaktig i konserter med noen av de største artistene og bandene i Skandinavia som DumDum Boys, Åge & Sambandet, CC Cowboys, Veronica Maggio, Henning Kvitnes, Klovner i Kamp, Karpe, Hellbillies, Postgirobygget, Madcon, Bo Kaspers Orkester, Bigbang, Kurt Nilsen, deLillos og Chris Holsten for å nevne noen.

Har du spørsmål om hvordan Ronny kan bidra til å gjøre ditt bryllup helt perfekt, ikke nøl med å ta kontakt.

Hvordan jeg vil rangere samarbeidet med Ronny Bergersen på en skala fra 1 til 10?

11.

Aron Komlosi

Daglig leder, Barcode Lilestrøm

Tusen lynrask levering og all hjelp med formateringen av musikkbasen til Sørlandsradioen.

Jonas Bording

Daglig leder, Sørlandsradioen

takk for strålende innsats – det ble en flott finale på en alle tiders fest!

 

Erling Moldal

Lovisenberg Diakonale Sykehus

Takk for en helt rå bryllupsfest. Imponert over at du holdt det gående til siste mann var i seng. Selv etter å ha flydd over fra London samme dag.

Inger Johanne Landgraff Lund

Brud

Kontaktskjema

9 + 5 =