Hvorfor

Trusted Since 1986

Historisk sett så har det ofte vært sånn at musikk og underholdning under selve bryllupsfesten er noe som havner litt i andre rekke i planleggingen. Det er synd, da det jo faktisk er det siste gjestene får oppleve av deres store kveld.

Alle par er helt unike og det samme er da selvfølgelig også alle bryllup. Derfor er det viktig at dere velger en DJ eller en annen form for underholdning som dere liker og som ser nettopp deres behov.

Man skal kunne forvente mer av underholdning i 2023 enn 2 slitte høyttalere, noen lyseffekter tatt rett ut av skoleballet i vinter og Jive Bunnys Swing the Mood på full guffe. 

Ronny Bergersen har i løpet av sin lange karriere i underholdningsbransjen spilt på hundrevis av eventer og vært vertskap for noen av Skandinavias aller største band og artister som f.eks. DumDum Boys, Veronica Maggio, CC Cowboys, Madcon, Karpe og Hellbillies som konsertarrangør. Denne erfaringen gir en forståelse av hva som kreves for å oppnå suksess som kommer kundene til gode.

 

Hva kan du forvente?

Hva kan du forvente om du booker Ronny Bergersen?

 • En entusiastisk DJ som er genuint opptatt av musikk i alle sjangre
 • En DJ som har vært borti de fleste scenarioer og som velvillig deler av sin erfaring om du har spørsmål underveis i planleggingen.
 • En DJ som er opptatt av å gjøre kvelden spesiell for deg og dine gjester ved hjelp av musikken dere ønsker sydd sammen på en elegant og kul måte.
 • En DJ som setter av tid til å høre om dine/deres planer og drømmer. Som gjerne deler av sine erfaringer fra spillejobber i låver på Toten til  Telenor Arena og Operaen i Bjørvika.
 • En DJ som er vant til å jobbe under stort press og som har moro av en utfordring.
 • En DJ som er bevisst og trygg på sin egen kunnskap og sine egne styrker og svakheter Noe som gjør han i stand til å gi beskjed om at han kanskje ikke er den beste kandidaten til et oppdrag dersom kunden ønsker en spesialkompetanse innenfor spesielle sjangre el. lign.
 • Oversiktlig prising helt uten skjulte kostnader.
 • Lydfiler og teknisk utstyr av høyeste kvalitet.
 • I de aller fleste tilfeller en «rider» bestående av kun to ting; svart kaffe og vann fra springen, men som blir i ekstase om det også finnes et par flasker iskald Blå Farris i hus.
 • Tidlig opprigg inkludert i prisen*

  * så sant det lar seg gjøre mtp. lokale, reisevei og tidsplan.

Hvordan jeg vil rangere samarbeidet med Ronny Bergersen på en sl 10?

11.

Aron Komlosi

Daglig leder, Barcode Lilestrøm

Også denne gangen ble det en real suksess og booke Ronny til fest hos oss. Vi danset oss støle hele gjengen.

Sølvi Igeltjørn

Jubilant

takk for strålende innsats – det ble en flott finale på en alle tiders fest!

 

Erling Moldal

Lovisenberg Diakonale Sykehus

Takk for en helt rå bryllupsfest. Imponert over at du holdt det gående til siste mann var i seng. Selv etter å ha flydd over fra London samme dag.

Inger Johanne Landgraff Lund

Brud

Ronny leverte 100 % på merket under Frøkland Games 2022 til tross for at dette var et event han aldri hadde gjort noe i nærheten av før. Uttøverne fikk en ekstra energi av musikken han spilte og hans smittende humør bidro til bare store smil og god stemning hele dagen i gjennom.

Klasse rett og slett!

 

Kenneth Frøland

Arrangør, Frøland Games - Crossfit Sarpsborg