29. mai spiller Duran Duran og Nile Rodgers & Chic i Lillestrøm. Som du kanskje vet er jo Chic-låta «Good Times» sangen som i sin tid ble samplet på Sugarhill Gang sin storhit «Rapper’s Delight» og lagde med det bro fra Disco til Hip-hop.

https://open.spotify.com/track/0G3fbPbE1vGeABDEZF0jeG?si=c9bd850f908f4443

Og det var nettopp det som sørget for at jeg fikk ideen til å samle bransjen i Lillestrøm i den forbindelse. Det som startet som en idé om at kollegaer kunne møtes utviklet seg fort til et fullblods DJ seminar med 4 sesjoner.

  • Tage Slettemoen bedre kjent som The White Shadow of Norway som på starten av 90-tallet ble nr. 10 i verden i mixekonkurransen DMC og slo seg opp som DJ i New York City. Tage bor i dag på Geilo og har produsert over 300 låter, hovedsaklig for Amerikanske artister.
  • Vikram Rai aka. DJ Prince gjør en master class i harmonisk miksing. Et felt hvor han er en av pionerne gjennom hans bidrag til utvilkingen av programmet Mixed In Key som i dag er bransjestandard.
  • En sesjon om god lyd på event og klubb, mer info kommer
  • Platekusk Live med panel bestående av Mariann Rosa fra Popjoy booking, Vikram Rai og Roger Eggesvik som startet DJ kollektivet.

Hvis du vil lese mer om OnCue 2022 kan du besøke denne siden: http://djsoncue.no

Og du, bli for all del med på konserten med Duran Duran, Chic og Prins Thomas senere samme kveld, den finner du mer informasjon om her: https://sommerstemning.no/