Torsdag 27. oktober så hadde jeg gleden av å være en del av programmet da Aker BPs Oslo-avdeling inviterte til Oktoberfest i Telenor Arena. I tillegg til undertegnede sto popdronningen Gabrielle, The Hitmen og et ompaband på scenen. Jeg hadde gleden av å lose en meget feststemt gjeng i havn de siste par timene av eventet.

Jeg settet mitt satt der det skulle, for til tross for flere tusen gjester, de fleste godt sig fikk jeg ett eneste plateønske. Omtrent halvveis i min opptreden lyste det opp en mobiltelefon foran scenen og de fire bokstavene A B B A ruslet over skjermen. Det fikk vi til uten for store utfordringer en kveld som denne.

Det skulle vel egentlig bare mangle at det ikke var god stemning i Aker BP med tanke på de siste kvartalstallene som ble offentliggjort samme uke. Som rett og slett var vanvittige 8 milliarder (ja, du leste riktig) kroner etter skatt, Finansavisen setter det i perspektiv i denne artikkelen.

https://www.finansavisen.no/nyheter/olje/2022/10/26/7951841/aker-bp-tjente-like-mye-som-telenor-yara-og-gjensidige-til-sammen

I tillegg til å være min første jobb for Aker, var dette også mitt første samarbeid med Kulturkompaniet som var arrangør. Rett og slett dønnproffe folk i alle ledd. Ingen prosjektledere med nesa i været å spore her. Blide og positive folk over hele linja.

Jeg vil også gi litt skryt til teknisk leverandør under arrangementet PAP – P.A. Produksjoner AS som hadde ordnet en genial løsning med bord på hjul som lot meg begynne å spille umiddelbart da The Hitmen hadde sagt tusen takk for oss! Og jammen hadde de ikke lagt opp linjer så jeg kunne kontrollere lydnivået i monitoren på scenen selv, det er sjelden kost dessverre. Men gjør jobber på store scener som dette mye, mye enklere. Takk!

Jeg håper og tror at dette ikke er siste gang jeg har noe med Aker BP, Kulturkompaniet eller PAP å gjøre, dette var gøy! Takk for tilliten.

Du kan se en liten snutt fra festen her (og ja, det er jeg som synger sååå surt, beklager)