Bio

Om Ronny Bergersen

Ronny Bergersen har vært lidenskapelig opptatt av musikk siden han født mer eller mindre. Og har hele sitt yrkesaktive liv hatt musikk i en eller annen form som levebrød, de siste årene primært som event og bryllups DJ. Allerede som 13-14 åring gjorde han betalte spillejobber flere ganger i måneden og i en alder av 16 fikk han sitt første ukentlige radioshow på den lokale radiostasjonen Radio City hjemme i Askim.

Foto: Janne Helen Juliussen

Som 18 åring ble Ronny headhuntet til Radio 1 og var fast programleder for kveldsendingen som gikk live i Oslo, Bergen, Trondheim og Stavanger. Et sendestrekk han også ble nominert til Prix Radio pris for.

Etter et kort opphold i Drammen havnet Ronny hos Radio Metro, hvor han i tillegg til programlederjobben også var musikksjef og bidro til lanseringen av flere musikkformater. Våren 2022 ble Ronny kontaktet av NRK og er nå å høre på landets største radiokanal NRK P1.

Som DJ har Ronny bemerket seg som en av landets fremste når det kommer til publikum med stor bredde både i alder, etnisitet og kulturell bakgrunn. Ronny blir mye brukt som DJ på kick-off, konferanser, julebord, jubileumsfester og ikke minst har han stått for musikken på over 70 bryllupsfester i løpet av sin karriere. Ronny har spilt på utesteder, samfunnshus, grendehus, hoteller så vel som i Telenor Arena, Oslo spektrum og faktisk også ved en anledning på Den Norske Opera og Ballett som en av svært få DJs i landet.

Som konsertarrangør har Ronny dessuten vært involvert i flere festivaler og produsert konserter med noen av de største artistene og bandene i Skandinavia som DumDum Boys, Åge & Sambandet, CC Cowboys, Veronica Maggio, Henning Kvitnes, Klovner i Kamp, Karpe, Hellbillies, Postgirobygget, Madcon, Bo Kaspers Orkester, Bigbang, Kurt Nilsen, deLillos og Chris Holsten for å nevne noen.

Har du spørsmål eller ønsker å kartlegge tilgjengelighet for DJ Ronny Bergersen til ditt arrangement, ikke nøl med å ta kontakt.

PS! Særlig brudepar kan ha stort utbytte av en prat med Ronny tidlig i planleggingsfasen, da han gjennom årene har fanget opp ett og annet om hvordan man kan en så sømløs overgang som mulig fra middagsbordet til fest og ut på dansegulvet fra første tone!

Kontaktskjema

14 + 11 =

Hvordan jeg vil rangere samarbeidet med Ronny Bergersen på en sl 10?

11.

Aron Komlosi

Daglig leder, Barcode Lilestrøm

Også denne gangen ble det en real suksess og booke Ronny til fest hos oss. Vi danset oss støle hele gjengen.

Sølvi Igeltjørn

Jubilant

takk for strålende innsats – det ble en flott finale på en alle tiders fest!

 

Erling Moldal

Lovisenberg Diakonale Sykehus

Takk for en helt rå bryllupsfest. Imponert over at du holdt det gående til siste mann var i seng. Selv etter å ha flydd over fra London samme dag.

Inger Johanne Landgraff Lund

Brud