Foto: Spydebergrock.no

I år fyller Spydeberg Rock Festival 10 år (egentlig 12, men er noen år der hvor ting gikk i sort som ikke fortjener mer oppmerksomhet nå). Et aldri så lite mirakel av en festival i en bygd som før dette var kjent primært for et par brødre med tung fot på gassen og som “homobygda” Thomas Giertsen besøkte i Torsdagsklubben på starten av 2000-tallet.

Her skapte kompisene Eddy, Kenneth og Børre (da snakker vi gjeng) det som for mange er selve starten på festivalsommeren og som gjerne står igjen som selve høydepunktet på festivalsommeren langt uti september. For de har f**n meg vært her hele gjengen; DumDum Boys, Raga, CC, Bigbang, Postgirobygget, Vazelina, Ida Maria, Klovner i Kamp smak, ja til og med DDR og Fantorangen har besøkt festivalen som i slutten av mai trekker ca. 2500 flere mennesker til Spydeberg enn det bor folk der.

Hva er hemmeligheten lurer du kanskje på? Den som hadde en soleklar fasit på det kunne nok blitt en rik mann eller kvinne. Men slik jeg ser det så handler det om samhold og tilhørighet. Team SRF mot verden.

Derfor så er det faktisk litt ekstra stort å være en del av Team SRF i år. Jeg er booket inn som  konferansier under Askim og Spydeberg Sparebanks familiefestival og gjør et DJ-sett på Jubileumsplassen før selve festivalen starter lørdag 28. mai.

Lykke til gutter og takk for tilliten. Måtte det bli 10 nye år.